Proiectăm și producem mașinile noastre în Italia și le exportăm în 80 de țări din întreaga lume. Sunt uscătoare, măturătoare, aspiratoare și mașini monodisc, dezvoltate pentru a satisface orice tip de curățare și echipate cu soluții avansate care permit atingerea unor standarde ridicate de igienă în mod eficient.

Urmărim cu atenție evoluția nevoilor de curățare și ne întrebăm în continuare cum putem îmbunătăți produsele noastre, bazându-ne pe inovațiile pe care le propune progresul tehnologic.

Un produs de calitate îndeplinește scopul pentru care a fost conceput, dar știm că un profesionist ca tine are nevoie de mult mai mult.

Prin urmare, am creat un proces care se concentrează în jurul nevoilor dvs. specifice, pentru a vă ajuta să construiți o soluție personalizată care va îmbunătăți performanța tuturor aspectelor decisive ale afacerii dvs.
Vă oferim instrumente avansate pentru gestionarea eficientă a procedurilor, coordonate într-un sistem unic, complet și eficient care combină produse, tehnologii, abilități și servicii.

Prima pagină » FIMAP

Afișez toate cele 11 rezultate

Fimap iMx B Masina automata pentru spalat pardoseli

21,843.00 lei TVA inclus
Masina automata pentru spalat pardoseli Fimap iMx B este o masina automata pentru spalat pardoseli cu baterii. Ideal pentru curățarea școlilor, supermarketurilor, spațiilor de depozitare, showroom-urilor, atelierelor, centrelor medicale, centrelor sportive și hotelurilor.

Masina automata pentru maturat pardoseli Fimap FS50H

16,747.00 lei TVA inclus
Masina automata pentru maturat pardoseli Fimap FS50H este o mașină extrem de ușor de gestionat care rezolvă necesitatea de a curăța podele interior si exterior într-o manieră rapidă și eficientă. Foarte buna manevrabilitate. Productivitate ridicata. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Masina automata pentru maturat pardoseli Fimap FS50Ht

19,024.00 lei TVA inclus
Masina automata pentru maturat pardoseli Fimap FS50Ht este o mașină extrem de ușor de gestionat care rezolvă necesitatea de a curăța podele interior si exterior într-o manieră rapidă și eficientă. Foarte buna manevrabilitate. Productivitate ridicata. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Masina automata pentru spalat pardoseli

41,950.00 lei TVA inclus
Masina automata pentru spalat pardoseli Fimap Mxr este inlocuitorul perfect al oricarei masini traditionale de spalare, ideala pentru curatarea de intretinere a suprafetelor de pana la 4.500 mp, in special supermarketuri, scoli, centre de wellness, spitale si depozite. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Masina automata pentru spalat pardoseli FIMAP Genie B

14,698.00 lei TVA inclus
Masina automata pentru spalat pardoseli FIMAP Genie B, geniul spatiilor mici. Echipat cu o racletă parabolică, asigură cea mai bună igienă în orice situație. Ideal pentru curățarea suprafețelor mai mici de 1.000 mp, cum ar fi: magazine, laboratoare, săli de așteptare, săli de sport și restaurante.

Masina automata pentru spalat pardoseli FIMAP Genie E

10,343.00 lei TVA inclus
Masina automata pentru spalat pardoseli FIMAP Genie E, geniul spatiilor mici. Echipat cu o racletă parabolică, asigură cea mai bună igienă în orice situație. Ideal pentru curățarea suprafețelor mai mici de 1.000 mp, cum ar fi: magazine, laboratoare, săli de așteptare, săli de sport și restaurante.

Masina automata pentru spalat pardoseli FIMAP Genie XS

10,353.00 lei TVA inclus
Masina automata pentru spalat pardoseli FIMAP Genie XS, masina revolutionara care poate curata cu usurinta spatiile mici si aglomerate. Este alimentata cu o baterie litiu-ion care va permite sa efectuati multe operatiuni de curatare scurte si tintite in aceeasi zi. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Masina automata pentru spalat pardoseli Fimap My16B

16,937.00 lei TVA inclus
Masina automata pentru spalat pardoseli Fimap My16B este o masina automata pentru spalat pardoseli cu baterii. Este destinata curatarii suprafetelor de mici dimensiuni si aglomerate. Foarte buna manevrabilitate. Autonomie ridicata de 1.15 ore. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Masina automata pentru spalat pardoseli Fimap My50 E

14,050.00 lei TVA inclus
FIMAP My50 E este o masina automata pentru spalat pardoseli cu tracțiune semi-automată cu o perie de disc de 51 cm. Proiectat pentru a satisface nevoile clienților exigenți care necesită o productivitate ridicată, costuri reduse și ușurință în utilizare. My50 este potrivit pentru îndepărtarea atât a murdariei usoare, cât și a murdăriilor mai provocatoare. Este recomandat pentru curățarea suprafețelor de podea de 1.000 - 1.600 mp în școli, depozite, supermarketuri, ateliere și garaje.

Masina de maturat cu acumulator Fimap Broom

1,546.00 lei TVA inclus
Masina de maturat cu acumulator Fimap Broom echipata cu o perie de maturat cilindrica principala si doua perii conice dispuse in colturile din fata ale masinii. Poate fi folosit cu succes in case particulare (bucatarii, holuri de intrare, garaje, terase si balcoane etc) precum si in cazul unor spatii comerciale de mici dimensiuni (cafenele, baruri, restaurante, laboratoare, magazine mici, spatii de birouri etc). Termen de livrare: pana la 30 zile.

Mop automat Fimap Fimop

7,751.00 lei TVA inclus
Mop automat Fimap Fimop proiectat pentru a inlocui mopurile manuale pentru curatarea spatiilor mici sau foarte aglomerate, oferind toate avantajele curatarii mecanizate: igiena excelenta, podele uscate si sigure imediat, munca rapida si fara efort si rezultate constante. Este solutia ideala pentru magazine, birouri, baruri, restaurante, balcoane și terase. Termen de livrare: pana la 30 zile.