Kärcher este lider mondial în domeniul tehnologiei de curățare. Aparatele de curăţat cu apă sub presiune şi sub presiune înaltă, aspiratoare şi curăţitoare cu abur, maşini de măturat, maşini de frecat-aspirat, spălatorii auto, agenţi de curăţare, curăţitoare cu gheaţă carbonică, instalații de tratare a apei potabile și de epurare a apelor uzate, pompe și sisteme de irigare pentru casă și grădină, Kärcher oferă gama completă de soluții inovatoare de curăţare.

În anul 2018, Alfred Kärcher SE & Co. KG a realizat o cifră de afaceri de 2,525 miliarde de euro, cea mai mare din istoria sa. Compania are 13.027 de angajați în peste 120 de companii din 70 de țări. Cele peste 50.000 de puncte de servicii din întreaga lume asigură furnizarea neîntreruptă a clienților din întreaga lume. Inovația este cel mai important factor de creștere pentru companie și a reprezentat o componentă esențială a culturii corporatiste de la înființarea companiei, în 1935: aproximativ 90% din toate produsele au mai puţin de 5 ani de la lansare. Un total de peste 1.000 de angajați lucrează în cercetare și dezvoltare. Kärcher deține în prezent peste 630 brevete active.

Inovația a reprezentat o parte importantă a culturii companiei de la înființarea sa în 1935. Inginerul și inventatorul pasionat Alfred Kärcher a căutat soluții la problemele tehnice cu creativitate și spirit de inovare. Cu toate acestea, în acest sens, el nu a neglijat niciodată responsabilitatea pentru nevoile angajaților săi.

Prima pagină » Karcher

Afișez toate cele 6 rezultate

Arată bara laterală

Aparat de curatat cu inalta presiune Karcher HD 10/25-4 S Plus

9,913.00 lei TVA inclus
Aparat de curatat cu inalta presiune Karcher HD 10/25-4 S Plus, vertical, ce impresioneaza cu pistolul EASY!Force, comutatorul pentru reglarea presiunii si Servo Control. Aparatul HD 10/25-4 S Plus este un aparat de curatat cu inalta presiune, fara incalzire, foarte comod in utilizare cu o putere impresionanta de 250 bar si un debit maxim de 1000 l /h. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Aparat de curatat cu inalta presiune Karcher HD 5/15 C Plus

3,605.00 lei TVA inclus
Aparat de curatat cu inalta presiune Karcher HD 5/15 C Plus, comod, mobil, versatil: Aparatul de curatat cu apa rece sub presiune HD 5/15 C Plus pentru uz vertical si orizontal. Cu spatiu depozitare accesorii, cilindru din alama + depresurizare automata. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Aspirator cu spalare injectie-extractie Karcher Puzzi 10/1

3,205.00 lei TVA inclus
Aspirator cu spalare injectie-extractie Karcher Puzzi 10/1 ideal pentru suprafete mici. Cu carlig integrat pentru cablu si suport pentru maner prevazut cu teava de aspirare/declansator. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Aspirator de praf Karcher T 7/1 Classic

595.00 lei TVA inclus
Aspirator de praf Karcher T 7/1 Classic cu sac filtru fleece standard este un aspirator uscat din clasa de baza, ce ofera un raport foarte bun calitate - pret, aspirare puternica si depozitarea cablului. Termen de livrare: 10-15 zile.

Aspirator de praf si lichid Karcher NT 27/1

1,056.00 lei TVA inclus
Aspirator de praf si lichid Karcher NT puternic, pentru utilizare profesionala. Este extrem de compact si este echipat standard cu numeroase accesorii utile. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Aspirator pentru geamuri Karcher WVP 10

618.00 lei TVA inclus
Aspirator pentru geamuri Karcher WVP 10, asigură rezultate perfecte fără urme, este confortabil de ţinut în mână şi îți permite să lucreze chiar și deasupra capului. Termen de livrare: 5-10 zile.