Kärcher este lider mondial în domeniul tehnologiei de curățare. Aparatele de curăţat cu apă sub presiune şi sub presiune înaltă, aspiratoare şi curăţitoare cu abur, maşini de măturat, maşini de frecat-aspirat, spălatorii auto, agenţi de curăţare, curăţitoare cu gheaţă carbonică, instalații de tratare a apei potabile și de epurare a apelor uzate, pompe și sisteme de irigare pentru casă și grădină, Kärcher oferă gama completă de soluții inovatoare de curăţare.

În anul 2018, Alfred Kärcher SE & Co. KG a realizat o cifră de afaceri de 2,525 miliarde de euro, cea mai mare din istoria sa. Compania are 13.027 de angajați în peste 120 de companii din 70 de țări. Cele peste 50.000 de puncte de servicii din întreaga lume asigură furnizarea neîntreruptă a clienților din întreaga lume. Inovația este cel mai important factor de creștere pentru companie și a reprezentat o componentă esențială a culturii corporatiste de la înființarea companiei, în 1935: aproximativ 90% din toate produsele au mai puţin de 5 ani de la lansare. Un total de peste 1.000 de angajați lucrează în cercetare și dezvoltare. Kärcher deține în prezent peste 630 brevete active.

Inovația a reprezentat o parte importantă a culturii companiei de la înființarea sa în 1935. Inginerul și inventatorul pasionat Alfred Kärcher a căutat soluții la problemele tehnice cu creativitate și spirit de inovare. Cu toate acestea, în acest sens, el nu a neglijat niciodată responsabilitatea pentru nevoile angajaților săi.

Prima pagină » Karcher

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.