SEKO este un producător italian de renume mondial de pompe de dozare și sisteme de dozare cu o experiență de peste 40 de ani. De la sistemele concepute pentru igiena și curățarea suprafețelor până la tratarea apei pentru consumul uman sau pentru utilizarea în turnuri de răcire, piscine și în nenumărate procese industriale, SEKO oferă soluții adaptate pentru a satisface orice nevoie dată datorită specializării sale în proiectare și fabricare a pompelor de dozare cu solenoid și motor, împreună cu sisteme de măsurare și analiză.

Prezența noastră globală ne asigură că ne putem sprijini clienții oriunde s-ar afla. Sprijiniti de echipe din peste 20 de țări, precum și de rețeaua noastră acreditată de distribuitori parteneri, asigurăm asistență profesională locală pentru clienți în peste 120 de țări, cu avantajul suplimentar al livrării rapide a mărfurilor pentru a vă satisface nevoile.

Toate acestea sunt susținute de o echipă de servicii tehnice pentru clienți de talie mondială, capabilă să ofere suport sau asistența tehnică necesară. Având site-uri de producție certificate în ISO in Europa, America și Asia, suntem aproape de clienții noștri și respectăm pe deplin toate normele locale atât în ceea ce privește proiectarea produselor noastre, cât și facilitățile noastre de producție.

Prima pagină » Seko

Afișez singurul rezultat

Dozator manual pentru detergent de vase Seko Prodose

220.00 lei TVA inclus
Dozator manual pentru detergent de vase Seko Prodose folosit pentru dozarea detergentului de vase concentrat. Se monteaza deasupra chiuvetei de spalare a vaselor. La fiecare apasare dozeaza aceasi cantitate de produs. Dozaj reglabil: 7.5, 15, 22, 30 ml.