Tana-Chemie GmbH, divizia profesionala a lui Werner & Mertz, a fost înființată în 1971 și este un pionier în produse durabile, performante, de curățare și igienizare pentru sectoare profesionale, cum ar fi Facility Care, Medical, Industrial, Alimentar și Prelucrarea alimentelor.

Prima pagină » Tana-Chemie GmbH

Afișez toate cele 11 rezultate

Arată bara laterală

Detergent degresant alcalin Nowa Fla 710S 10 litri

345.00 lei TVA inclus
Detergent degresant alcalin Nowa Fla 710S cu spumare redusa. Se foloseste cu masina automata, manual sau cu masini de presiune. Recomandat pentru curatarea tuturor suprafetelor din industria alimentara, depozite, fabrici.

Detergent dezinfectant Tana Apesin Combi DR 5 litri

314.00 lei TVA inclus
Detergent dezinfectant Tana Apesin Combi DR neparfumat pentru suprafetele si pardoselile din bucatarii, clinici medicale, institutii de tratament si sanatorii. Aviz biocid eliberat de Ministerul Sanatatii.

Detergent neutru parfumat Tanet Orange 5 litri

87.00 lei TVA inclus
Detergent neutru parfumat Tanet Orange pentru intretinerea suprafetelor dure. Dupa utilizare lasa in urma un miros placut si persistent de portocale.

Detergent parfumat Sanet Zitrotan 5 litri

95.00 lei TVA inclus
Produs acid pentru curatarea spatiilor sanitare a carei actiune se bazeaza pe proprietatile naturale ale acidului citric. Indeparteaza cu usurinta depunerile de calcar, sapun de calciu si murdaria specifica.

Detergent parfumat Tawip Vioclean 5 litri

105.00 lei TVA inclus
Detergent parfumat Tawip Vioclean pentru spalat pardoseli automat sau manual. Formeaza o pelicula protectoare cu efect antistatic si aderenta ridicata.

Detergent pentru curatarea materialelor sintetice Tanex Power 10 litri

232.00 lei TVA inclus
Detergent pentru curatarea materialelor sintetice Tanex Power. Indeparteaza orice tip de mizerie cum ar fi grasimi minerale, animale sau vegetale.

Detergent pentru curatarea materialelor sintetice Tanex Power 750 ml

26.00 lei TVA inclus
Detergent pentru curatarea materialelor sintetice Tanex Power. Indeparteaza orice tip de mizerie cum ar fi grasimi minerale, animale sau vegetale.

Detergent universal Tanet SR13 10 litri

181.00 lei TVA inclus
Detergent universal parfumat Tanet SR13 pentru curatarea suprafetelor lucioase. Potrivit pentru suprafete dure precum PVC, linoleum, cauciuc, piatra, plastic, sticla, ceramica, metal.

Detergent universal Tanet SR15 5 litri

119.00 lei TVA inclus
Detergent universal parfumat Tanet SR15 pe baza de alcool pentru curatarea suprafetelor lucioase. Potrivit pentru suprafete dure precum PVC, linoleum, cauciuc, piatra, plastic, sticla, ceramica, metal.

Solutie dezinfectanta Tana Nowa Quick DES 750 ml

55.00 lei TVA inclus
Solutie dezinfectanta Tana Nowa Quick DES pe baza de alcool cu actionare rapida pentru suprafete din domeniul medical si alimentar. Nu contine coloranti si parfum. Miros placut, nu contine clor. Aviz biocid eliberat de Ministerul Sanatatii.

Solutie pentru curatarea suprafetelor vitrate Tana Glass Cleaner 5 litri

77.00 lei TVA inclus
Tana Glass Cleaner este o solutie ecologica, cu ph neutru pentru curatarea suprafetelor vitrate. Eficienta ridicata impotriva murdariei, grasimilor si urmelor de nicotina. Curata fara a lasa urme de stergere.