Viziunea și misiunea TASKI sunt: sa transforme modul în care lumea experimentează o curățare durabilă și inteligentă pentru o lume mai sigură și mai sănătoasă. TASKI se angajează să conducă industria ca furnizor de curățare inteligentă și conectată de înaltă calitate, tehnologii care oferă o excelență de curățare superioară măsurabilă. Condus de inovație și de tehnologiile din lumea nouă, TASKI împuternicește organizațiile să obțină o productivitate măsurabilă și transparentă.

La fel ca culoarea portocalie, inovația face parte din tot ceea ce facem. Este explicit în produsele noastre revoluționare. TASKI a fost primul care a introdus managementul debitului de apă și a inventat scrubberul stand-on și ride-on.

Unii urmează piața, în timp ce TASKI definește piața viitorului.

Prima pagină » TASKI

Afișez toate cele 12 rezultate

Aspiratoare profesionale verticale Taski Jet 38/50

5,240.00 lei TVA inclus
Sistemul cu motor dublu al aspiratoarelor profesionale verticale Taski Jet 38/50 garanteaza un flux de aer excelent, în timp ce periile de viteza ridicata îndeparteaza mecanic mizeria din fibrele covoarelor. Acest sistem ofera rezultate de curatare superioare si îmbunatatesc aspectul covorului. Aparatele sunt usor si simplu de manevrat, ceea ce permite o curatare eficienta, în mod ergonomic. Termen de livrare: 3-5 zile.

Aspirator profesional de praf si lichid cu bazin din inox Taski Vacumat 44T

5,519.00 lei TVA inclus
Aspirator profesional de praf si lichid cu bazin din inox Taski Vacumat 44T: Suprafetele medii spre mari pot fi curatate cu pâna la de trei ori mai repede în comparatie cu metodele conventionale de aspirare umeda/uscata. Randament superior Putere excelenta de aspiratie Operare ergonomica Rezistenta Randament superior Termen de livrare: 3-5 zile.

Aspirator profesional de praf si lichid Taski Vacumat 12

3,057.00 lei TVA inclus
Aspirator profesional de praf si lichid Taski Vacumat 12 se poate folosi pentru operatii de curatare de baza în combinatie cu masinile monodisc TASKI, precum si pentru îndepartarea lichidelor varsate, ca parte a activitatilor de curatare zilnice. Disponibilitatea accesoriilor speciale permite utilizarea pentru curatarea scarilor si suprafetelor verticale, cum ar fi ferestre sau faianta (cu TASKI vertical). Termen de livrare: 3-5 zile.

Aspirator profesional de praf si lichid Taski Vacumat 22T

6,364.00 lei TVA inclus
Suprafetele medii spre mari pot fi curatate cu pâna la de trei ori mai repede în comparatie cu metodele conventionale de aspirare a lichidelor/prafului. Putere excelenta de aspiratie Operare ergonomica Rezistenta Termen de livrare: 3-5 zile.

Aspirator profesional injectie-extractie Taski Aquamat 10.1

5,599.00 lei TVA inclus
In functie de accesoriile alese, aspirator profesional injectie-extractie Taski Aquamat 10.1 se poate folosi fie pentru curatarea pardoselilor dure sau curatarea prin injectie-extractie a mochetelor/covoarelor. Principalele caracteristici Rezultate excelente de curatare in profunzime Flexibilitate generala Transport usor Gama completa de accesorii Termen de livrare: 3-5 zile.

Aspirator profesional injectie-extractie Taski Aquamat 20

13,425.00 lei TVA inclus
Aspirator profesional injectie-extractie Taski Aquamat 20: Curatarea în profunzime prin injectie-extractie constituie metoda cea mai moderna de curatare optima a mochetelor si covoarelor dumneavoastra. Aceasta garanteaza o durata mai lunga de utilizare a mochetelor, îndepartând murdaria profunda, dar pastrând aspectul acestora. Termen de livrare: 3-5 zile.

Detergent concentrat pentru geamuri si suprafete TASKI Sprint 200 5 litri

98.00 lei TVA inclus
Detergent pe baza de alcool TASKI Sprint 200 pentru curatarea geamurilor si a suprafetelor. Potrivit pentru suprafete dure precum: crom, plastic, monitoare, ceramica si portelan.

Masina automata de spalat si aspirat pardoseli dure Taski Swingo 1255B

42,032.00 lei TVA inclus
Masina automata de spalat si aspirat pardoseli dure Taski Swingo 1255B: Designul brevetat al periilor permite urmarirea profilului pardoselii si asigura o presiune uniforma de-a lungul întregului front de lucru. Acest lucru are ca rezultat îndepartarea perfecta a murdariei. Performante de curatare inegalabile. Randament si manevrabilitate superioare. Ergonomie excelenta. Simplitate si întretinere usoara. Termen de livrare: 3-5 zile.

Masina automata de spalat si aspirat pardoseli dure Taski Swingo 1650

56,047.00 lei TVA inclus
Masina automata de spalat si aspirat pardoseli dure Taski Swingo 1650 Performante de curatare inegalabile Randament si manevrabilitate superioare Ergonomie excelenta Simplitate si întretinere usoara Termen de livrare: 3-5 zile.

Masina automata de spalat si aspirat pardoseli dure Taski Swingo 455B

23,918.00 lei TVA inclus
Datorita dimensiunilor compacte si reduse si mânerului ergonomic, TASKI Swingo 455 se poate folosi într-o gama larga de aplicatii. Aceasta masina este cu adevarat versatila, putând fi utilizata pentru toate tipurile de pardoseli dure din spatiile înguste sau aglomerate, cum ar fi magazine, cantine, scoli si spitale, oferind, în acelasi timp, un front de lucru optim si un volum mare al rezervorului. Termen de livrare: 3-5 zile.

Masina universala monodisc Taski Ergodisc 165

10,251.00 lei TVA inclus
Masina universala monodisc Taski Ergodisc 165 reprezinta o serie inovatoare de masini monodisc. Utilizarea materialelor ce încorporeaza o tehnologie ridicata garanteaza realizarea de masini robuste, ce amortizeaza socurile, cu durata de viata lunga si costuri reduse pentru reparatii. Toate masinile TASKI Ergodisc au o garantie de 2 ani. Termen de livrare: 3-5 zile.

Masini automate de spalat si aspirat pardoseli dure Taski Swingo 350B/350E

21,904.00 lei TVA inclus
Masini automate ultra compacte de spalat si aspirat pardoseli dure Principalele caracteristici Accesibilitate în spatiile înguste Curatare si uscare eficiente Siguranta si simplitate Încredere deplina Termen de livrare: 3-5 zile.