Truvox International Ltd este un producător și furnizor mondial de utilaje comerciale și industriale pentru îngrijirea pardoselilor, cu sediul în Southampton, Anglia.

De la producția primelor sale mașini de lustruit electrice la începutul anilor 1960, Truvox și-a extins cu succes atât gama de produse, cât și acoperirea geografică, până la un punct în care este acum recunoscută în peste 70 de țări din întreaga lume.

Oferind o gamă largă de mărci și produse bine consacrate, care includ masini monodisc Orbis, aparate cu injectie-extractie Hydromist, aspiratoare Valet, masini de spalat pardoseli Multiwash și tehnologia Cimex cu trei perii.

Satisfacand nevoile unei game largi de piețe, inclusiv asistență medicală, educație, retail și manageri de facilități, Truvox lucrează direct și indirect printr-o rețea de dealeri dedicați din Marea Britanie și din întreaga lume.

Mândru de a fi lider mondial în proiectarea și producția de mașini inovatoare de îngrijire a pardoselilor, Truvox demonstrează o atenție deosebită la standardele de calitate și este o companie înregistrată BSI (BS EN ISO 9001: 2015).

În 2007, Truvox International a devenit parte a Tacony Corporation cu sediul în St. Louis, Missouri, SUA în 2007, oferindu-i o facilitate de dezvoltare de talie mondială, acces la o gamă și mai largă de permutări de produse și opțiuni extinse de aprovizionare, inclusiv producția în Marea Britanie, SUA, China și India.

Prima pagină » Truvox

Afișez 1 - 15 din 17 rezultate

Aspirator de praf dorsal Truvox Valet Backpack II

1,518.00 lei TVA inclus
Aspirator de praf dorsal Truvox Valet Backpack II este noua varianta imbunatatita a Valet BackPack si este un aspirator profesional de praf cu sustinere dorsala.

Aspirator de praf si lichid Truvox Valet Aqua 20 HD

1,073.00 lei TVA inclus
TRUVOX Valet Aqua 20 HD este un aspirator profesional pentru praf si lichide. Acest aspirator rezistent, umed și uscat, este conceput pentru utilizări comerciale grele și este ideal pentru spațiile mai mici de curățare, cu o capacitate de 20 litri și o dimensiune compactă.

Aspirator pentru suprafete mari Truvox Valet Wide Area Vac

23,091.00 lei TVA inclus
Aspirator pentru suprafete mari Truvox Valet Wide Area Vac cu o cale de curatare de 70 cm, oferind o acoperire de 2,5 ori mai mare comparativ cu un aspirator tipic sau vertical. Puterea sa de curatare comerciala provine din motoarele duble de 1000 W, cu o eficienta dubla. Truvox Valet Wide Area Vac este un aspirator de praf, ideal pentru biserici, aeroporturi, centre de conferinte, hoteluri, centre sportive, magazine si alte spatii mari. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Aspirator profesional de praf si lichid Truvox Valet Aqua 55 HD

1,913.00 lei TVA inclus
Aspirator profesional de praf si lichid TRUVOX Valet Aqua 55 HD este conceput pentru utilizări comerciale grele și este simplu și ușor de utilizat. Are o capacitate mai mare a rezervorului pentru spațiile de curățare de dimensiuni medii. Termen de livrare: pana la 30 zile.  

Aspirator profesional de praf si lichid Truvox Valet Aqua 75 IND

2,645.00 lei TVA inclus
Aspirator profesional de praf si lichid Truvox Valet Aqua 75 IND cu o putere mare de aspirare. Rezervorul de 75 L il face ideal pentru utilizarea pe suprafete mari. Are 2 motoare pentru putere mare de aspirare in orice conditii. A fost conceput pentru a combina atât puterea, cât și durabilitatea. Rezervoarele sale din oțel inoxidabil nu se vor fisura, asigurând o durată lungă de viață operațională și fiabilitate. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Aspirator profesional de praf Truvox VTVe

757.00 lei TVA inclus
TRUVOX VTVe  este un aspirator profesional de praf cu filtru HEPA. Acest aspirator este ideal pentru aziluri, birouri și facilități de educație. VTVe este proiectat pentru a fi compact și include perii si unelte pentru crăpături pentru o curățare îmbunătățită în zonele greu accesibile și restrânse.

Aspirator profesional de praf vertical Truvox Valet Battery Upright II

3,593.00 lei TVA inclus
TRUVOX Valet Upright II este un aspirator profesional vertical de praf cu perie rotativa si filtru Hepa. Ideal in locatii precum case de batrani, birouri, scoli si gradinite, in care alimentarea nu este usor accesibila sau utilizarea masinilor cu cablu prezinta un risc. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Aspirator profesional injectie-extractie Truvox Hydromist Compact

8,890.00 lei TVA inclus
TRUVOX Hydromist Compact este o masina de curatat mochete si tapiterii prin metoda injectie-extractie. Hydromist Compact (HC250) este o mașină de extracție cu pulverizare all-in-one pentru curățarea covoarelor și tapițeriei. Dispunând de o perie rotativă puternică încorporată care ridică murdăria de sub covor, Hydromist Compact oferă rezultate excelente de curățare și o productivitate ridicată. Fiind atât compact, cât și ușor de manevrat, Hydromist Compact este ideal pentru zonele mici și mijlocii cu mochetă din mediul medical, școli și birouri. Termen de livrare: pana la 30 zile.  

Aspirator profesional injectie-extractie Truvox Hydromist Lite

2,808.00 lei TVA inclus
Truvox Hydromist Lite este un extractor de nivel profesional pentru covoare și tapițerie, care oferă rezultate excepționale de curățare și o valoare excelentă pentru bani. Compact, manevrabil și cu comenzi independente de pulverizare și aspirare, acest extractor de covoare este ușor de utilizat și transportat. Fiind ușoară (10 kg când este goală) și ușor de transportat, această mașină de îngrijire a pardoselii este ideală pentru pub-uri si restaurante mici, cluburi, hoteluri, birouri, case de îngrijire sau spalatorii auto.  

Masina automata universala Truvox Multiwash 240

6,584.00 lei TVA inclus
Masina automata universala Truvox Multiwash 240 este o masina universala care poate fi folosita pentru operatii multiple cum ar fi: spalare pardoseli dure, parchet, linoleum, curatare mocheta si curatare scari rulante. Multiwash 240 are un rezervor de soluție de 3 litri, oferind o productivitate îmbunătățită pentru zonele mai mici de curățare. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Masina automata universala Truvox Multiwash 340

9,613.00 lei TVA inclus
Masina automata universala Truvox Multiwash 340 poate fi folosita pentru operatii multiple cum ar fi: spalare pardoseli dure, parchet, linoleum, curatare mocheta si curatare scari rulante. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Masina automata universala Truvox Multiwash 340 PUMP

9,590.00 lei TVA inclus
Masina automata universala Truvox Multiwash 340 PUMP este o masina universala care poate fi folosita pentru operatii multiple cum ar fi: spalare pardoseli dure, parchet, linoleum, curatare mocheta si curatare scari rulante. Este echipata cu rezervor de 4 L si pompa pentru o mai mare productivitate. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Masina automata universala Truvox Multiwash 440 PUMP

13,639.00 lei TVA inclus
Masina automata universala Truvox Multiwash 440 PUMP poate fi folosita pentru operatii multiple cum ar fi: spalare pardoseli dure, parchet, linoleum, curatare mocheta si curatare scari rulante, prin simpla schimbare a periilor.

Masina pentru curatat scari rulante Truvox Cimex X46

23,680.00 lei TVA inclus
Masina pentru curatat scari rulante Truvox Cimex X46 integreaza pe deplin aspirarea si spalarea uscata. Functioneaza cu perii rotative pentru o curatare profunda si o gama de perii sunt disponibile pentru a satisface diferite cerinte de curatare. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Masina universala monodisc Truvox Orbis 200

4,920.00 lei TVA inclus
Masina Monodisc TRUVOX Orbis 200 este o masina monodisc universala pentru curatarea suprafetelor ca: mocheta, covoare, linoleum, PVC, parchet, marmura, gresie etc.