TTS Cleaning este o companie italiană, înființată în 1987, care a devenit în această perioadă un punct de referință pentru curățenia profesională.

Calitatea care distinge echipamentele TTS, proiectate și construite în întregime în Italia, derivă în primul rând dintr-o experiență directă câștigată în domeniu și din analiza nevoilor legate de diferitele sectoare de utilizare, conștient că un mediu curat, bine îngrijit, cu standarde ridicate de igienă promovează sănătatea și bunăstarea oamenilor.

Prima pagină » TTS Cleaning

Afișez 1 - 15 din 44 de rezultate

Aplicator de polish TTS

73.00 lei TVA inclus
Aplicator de polish TTS, din plastic, articulat, pentru a face aplicarea polishului mai usoara in medii cu obstacole. Material: poliester. Dimensiune: 40 cm. Mod de ambalare: 1 bucata.

Articulatie din aluminiu pentru prelungitor telescopic TTS

35.00 lei TVA inclus
Articulatie din aluminiu pentru prelungitor telescopic TTS. A nu se utiliza cu maner telescopic plastificat. Material: aluminiu.

Carucior de curatenie cu storcator si 2 galeti x 25 litri TTS Nickita

537.00 lei TVA inclus
Carucior cu storcator si 2 galeti x 25 litri TTS Nickita, ideal pentru curatarea zonelor medii-mari, unde este necesara clatirea mopului.

Carucior de curatenie cu storcator si o galeata 30 litri TTS Action Pro

649.00 lei TVA inclus
Carucior de curatenie cu storcator si o galeata 30 litri TTS Action Pro, ideal pentru curatarea zonelor medii-mari, unde este necesara clatirea mopului. Galeata compartimentara cu doua dopuri de scurgere, culoare uniforma, storcator Tec, roti cu diametrul de 80 mm.

Carucior de curatenie modular din inox TTS Modular 112

1,900.00 lei TVA inclus
Carucior de curatenie modular din inox TTS Modular, ideal pentru curatarea zonelor medii-mari, unde este necesara clatirea mopului.
  • suport pentru sac de 120 L
  • cos pentru pulverizatoare sau recipiente de detergent
  • suport pentru 2 galeti de 6 L
  • storcator
  • 2 galeti de 15 L
  • suport pentru mop plat

Faras cu capac TTS

122.00 lei TVA inclus
Faras cu capac TTS, puternic si rezistent la socuri, acesta este echipat cu un strat subtire de cauciuc care adera perfect la podea si ajuta in procesul de colectare a prafului. Material: plastic. Mod de ambalare: 1 bucata.

Galeata cu storcator TTS Squizzy 15 litri

395.00 lei TVA inclus
Galeata cu storcator TTS Squizzy este o galeata dubla de polipropilena pentru utilizarea separata a apei de clatire si a apei cu detergent de 15 litri. Kitul include sistem de stoarcere cu role si  pedala. Maner din polipropilena pentru transportare.

Kit complet de ustensile pentru spalare geamuri TTS

995.00 lei TVA inclus
Kit complet de ustensile pentru spalare geamuri TTS in husa de protectie. Compact: tot ce aveti nevoie la indemana.

Lama de rezerva pentru spaclu metalic cu maner pentru curatat geamuri TTS Best

4.00 lei TVA inclus
Lama de rezerva pentru spaclu metalic cu maner pentru curatat geamuri TTS Best. Mod de ambalare: 1 bucata.

Lama de rezerva pentru spaclu metalic pentru curatat geamuri TTS Handley

2.00 lei TVA inclus
Lama de rezerva pentru spaclu metalic pentru curatat geamuri TTS Handley. Grosime: 0.2 mm. Mod de ambalare: 1 bucata.

Laveta combinata TTS Tris 40 cm

45.00 lei TVA inclus
Laveta combinata TTS Tris, sistem de stergere plat cu buzunare, pentru a fi folosit fie pre-inmuiat, inmuiat la cerere cu statie de inmuiere, fie cu manere cu rezervor si pulverizator. Ideal pentru orice suprafata si fel de murdarie datorita combinatiei celor 3 fibre: bumbac pentru puterea sa de absorbtie, microfibra pentru puterea sa de colectare a murdariei si poliester pentru murdarie grasa si frecare redusa.

Laveta microfibra pentru geamuri TTS, 5 bucati/set

160.00 lei TVA inclus
Laveta microfibra pentru geamuri TTS, 5 bucati/set, ideala pentru curatarea suprafetelor stralucitoare din interior, suprafete vitrate.

Maner din aluminiu TTS verde 140 cm

39.00 lei TVA inclus
Maner din aluminiu TTS verde ergonomic si cu o greutate redusa. Este realizat dintr-un tub de aluminiu cu diametrul de 23 mm, lungimea de 140 cm si prezinta o gaura in partea inferioara.

Manson abraziv pentru spalarea geamurilor TTS 35 cm

45.00 lei TVA inclus
Manson abraziv pentru spalarea geamurilor TTS dotat cu o suprafata abraziva intr-una din partile laterale. Dimensiune: 35 cm. Material: poliester.

Pad abraziv maro TTS Terfir

22.00 lei TVA inclus
Pad abraziv maro TTS Terfir, se foloseste impreuna cu ustensilele pentru colturi TTS Terfir. Material: nylon, poliester. Mod de ambalare: 1 bucata.