Consultanta si recomandari

Dionis Hygiene&Cleaning Solutions este o companie care ofera solutii si produse pentru igiena si curatenie clientilor profesionisti. Mai mult decat o firma de distributie, oferim consultanta in alegerea celor mai bune solutii, in functie de specificul fiecarei activitati. Suntem pregatiti cu o gama completa de produse adaptata pietei de curatenie profesionala, pentru fiecare segment in parte: HoReCa, prestatori de servicii de curatenie, industrie, institutional, retail si sanatate.

Membrii din 2013 ai grupului international INPACS, am preluat conceptul de One-Stop-Shop-Solution-Provider si anume acela de a furniza o gama de produse, adaptata nevoilor fiecarui client. Avantajul este de a oferi o selectie de produse de calitate, de la furnizori de renume, adaugand valoare prin experienta noastra in domeniul curatenei profesionale, toate ducand la optimizarea costurilor clientului.

INPACS are o acoperire locala puternica si este prezent in peste 35 de tari, prin cele 300 de branse nationale. Grupul a fost fondat in 2004 si a devenit in scurt timp un distribuitor international de renume, avand in 2013 o cifra de afaceri de 2 miliarde de euro. Avem acces la peste 14.000 de produse de igiena si curatenie, toate acestea disponibile in depozitul nostru local sau in cel central din Berlin, Germania.

Avand o experienta indelungata in acest domeniu si beneficiind de suportul partenerilor nostri, suntem oricand pregatiti sa va oferim cea mai buna propunere de produse, servicii si cost pentru a va ajuta sa va eficientizati activitatea.

Daca doriti sa pornim o discutie in ceea ce priveste o colaborare regulata pe baza de contract, nu ezitati sa ne contactati telefonic, la numarul 0748.023.642, sau pe e-mail, la adresa hello@hygiero.ro iar unul dintre consultantii nostri va va contacta in cel mai scurt timp posibil.

Echipa Hygiero.ro