Prima pagină » detartrant

Afișez toate cele 11 rezultate

Decapant sanitar Kiehl Santex 1000 ml

27.00 lei TVA inclus
Decapant sanitar Kiehl Santex pe baza de acizi, cu actiune intensiva. Indeparteaza piatra urinala, depunerile si sapunurile calcaroase. Dezvolta un miros placut in timpul aplicarii. Dupa aplicare a se clati bine cu apa rece. Consum pe metru patrat: 1-5 ml Mod de ambalare: flacon 1000 ml.

Detartrant pentru toaleta Domestos Professional 750 ml

16.00 lei TVA inclus
Detartrant pentru toaleta Domestos Professional 750 ml cu formula sa densa cu efect de durata, dizolva rapid depunerile de calcar din vasul de toaleta, lasand in urma un parfum placut.

Detartrant profesional super concentrat pentru masina de spalat vase Ecolab Lime-A-Way Extra 5 litri

355.00 lei TVA inclus
Detartrant profesional super concentrat pentru masina de spalat vase Ecolab Lime-A-Way Extra 5 litri cu o formula puternic acida, inlatura chiar si cele mai persistente depuneri de piatra. Recomandat pentru detartrarea masinilor de spalat vase. Miros placut de lamaie.

Detartrant sanitar Ecolab Into Forte 5 litri

221.00 lei TVA inclus
Detartrant sanitar Ecolab Into Forte 5 litri, ideal pentru curatarea piscinelor si a obiectelor sanitare, pentru curatari periodice dificile. Into Forte nu contine acid clorhidric si este caracterizat de compatibilitatea ridicata cu materialele.

Detergent acid parfumat pentru spatii sanitare Evans Clean Fast 5 litri

115.00 lei TVA inclus
Detergent acid parfumat pentru spatii sanitare Evans Clean Fast pentru indepartarea depunerilor de piatra, grasimi si murdarie din toalete, chiuvete, dusuri, zone adiacente piscinei si vestiare.

Detergent detartrant pentru toalete Taski Sani Clonet 5 litri

161.00 lei TVA inclus
Detergent detartrant pentru grupuri sanitare Taski Sani Clonet este o formula gata de utilizat pentru indepartarea depunerilor de calcar si a altor contaminanti din vase de WC si pisoare. Gratie vascozitatii ridicate si compozitia speciala a acidului si preparatul adera perfect pe suprafete verticale rapid si eficient.

Detergent dezinfectant pentru toaleta Evans E-Phos 5 litri

115.00 lei TVA inclus
Detergent dezinfectant acid pentru toaleta Evans E-Phos, parfumat, pentru indepartarea depunerilor de piatra, grasimi si murdarie din grupurile sanitare si piscine.

Detergent dezinfectant virucid pentru grupuri sanitare Taski Sani 4 in 1 SD 1400 ml

224.00 lei TVA inclus
Detergent dezinfectant virucid pentru grupuri sanitare Taski Sani 4 in 1 SD: Detergent, detartrant, dezinfectant si dezodorizant, pentru toate suprafetele dure, rezistente la acizi, din grupurile sanitare. Dintr-un recipient concentrat SmartDose se pot realiza 87 de pulverizatoare gata de utilizat.

Pachet promotional detergenti Evans pentru bucatarie

461.70 lei TVA inclus
Pachet promotional detergenti Evans pentru bucatarie: cumpara acum cu un discount special pachetul complet de detergenti Evans pentru bucatarie.

Solutie anticalcar Clean&Clever PRO130 1 litru

24.00 lei TVA inclus
Solutie anticalcar Clean&Clever PRO130 pentru curatarea depunerilor de calcar din/de pe aparate de cafea, pe baza de acid citric. Indeparteaza si previne acumularea depunerilor de calcar si extinde durata de viata a echipamentelor.

Solutie anticalcar Evans Descale 5 litri

161.00 lei TVA inclus
Solutie anticalcar Evans Descale pentru curatarea depunerilor de piatra din masinile de spalat vase si pahare, boilere, aparate de cafea si ceai etc.