Echipamente si consumabile necesare:

Echipamente de protectie

Manusi de unica folosinta

Dezinfectanti de maini

Sapunuri

Un aspect general curat si ingrijit al angajatilor dumneavoastra este o piesa cruciala pentru perceptia generala a afacerii dumneavoastra. Mentinerea unui aspect profesional in orice moment nu numai ca va ajuta sa va pastrati actuala baza de clienti, ci si sa atrageti clienti noi, potentiali. Este esential sa ceri tuturor angajatilor sa se spele zilnic, precum si sa vina la serviciu intr-o tinuta curata, ingrijita si ordonata.

Mentinerea acestui aspect profesional pe tot parcursul programului de munca este de asemenea o necesitate. Contaminarea incrucisata in orice unitate medicala sau de prelucrare a alimentelor nu se poate intampla. Va poate costa mult timp si bani pentru a corecta problema. Cel mai bine este sa introduceti codul culorilor pentru diferitele raclete, lavete, maturi, sapunuri si solventi pentru diferite zone.

Cand curatati cu orice tip de agent de curatare caustic, este o idee buna sa folositi ochelari de protectie, manusi de nitril si chiar imbracaminte de unica folosinta pentru a manipula aceste tipuri de substante chimice. Un exemplu grozav este sa folositi acoperitorii de pantofi de unica folosinta din plastic si cizmele de protectie atunci cand decapati sau curatati podelele pentru a va proteja pantofii, precum si alte zone ale locatiei.

Pentru a proteja impotriva raspandirii bolilor, toti angajatii trebuie sa se spele pe maini dupa ce au mers la toaleta, au terminat o lucrare de curatenie, atunci cand manipuleaza orice tip de substante chimice sau chiar atunci cand doar par murdare. Ar trebui sa va spalati mainile cu apa fierbinte si unul dintre sapunurile noastre pentru maini, precum sapunul lichid Tork. Frecati-va bine mainile timp de 20 de secunde, asigurandu-va ca va acoperiti toate partile mainilor, inclusiv sub unghii, in jurul cuticulelor și intre degete. Dupa spalare, tineti-va mainile sub apa pentru a clati resturile de spuma. Apoi, uscati mainile cu un prosop de hartie sau un uscator de maini. Acest lucru este important, deoarece lasarea mainilor cu sapun sau ude poate duce la dermatita. Daca ati folosit un prosop de hartie, tineti-l dupa uscare pentru a opri robinetul si a trage usa toaletei. Acest lucru va impiedica degetele sa se contamineze cu germeni de pe robinet si manerul usii.

O alta modalitate de a reduce raspandirea germenilor este de a furniza angajatilor propria sticla de gel dezinfectant pentru maini Evans Handsan. In acest fel, isi pot igieniza frecvent mainile pe tot parcursul zilei, fara a fi nevoie de o chiuveta.