Prima pagină » Marea Britanie

Afișez 1 - 15 din 81 de rezultate

Aditiv de clatire pentru masini automate de spalat vase Evans Rinse Aid 20 litri

Prețul inițial a fost: 415.00 lei.Prețul curent este: 373.50 lei. TVA inclus
Aditiv de clatire usor spumant pentru masini automate de spalat vase Evans Rinse Aid in orice conditii de duritate a apei. Recomandat in bucatarii, baruri, restaurante. Grabeste uscarea si nu lasa pete.
0 ZILE 00 ORE 00 min 00 sc

Aditiv de clatire pentru masini automate de spalat vase Evans Rinse Aid 5 litri

Prețul inițial a fost: 165.00 lei.Prețul curent este: 148.50 lei. TVA inclus
Aditiv de clatire usor spumant pentru masini automate de spalat vase Evans Rinse Aid in orice conditii de duritate a apei. Recomandat in bucatarii, baruri, restaurante. Grabeste uscarea si nu lasa pete.
0 ZILE 00 ORE 00 min 00 sc

Aspirator de praf dorsal Truvox Valet Backpack II

Prețul inițial a fost: 1,904.00 lei.Prețul curent este: 1,656.00 lei. TVA inclus
Aspirator de praf dorsal Truvox Valet Backpack II este noua varianta imbunatatita a Valet BackPack si este un aspirator profesional de praf cu sustinere dorsala.

Aspirator de praf si lichid Truvox Valet Aqua 20 HD

Prețul inițial a fost: 1,577.00 lei.Prețul curent este: 1,435.00 lei. TVA inclus
TRUVOX Valet Aqua 20 HD este un aspirator profesional pentru praf si lichide. Acest aspirator rezistent, umed și uscat, este conceput pentru utilizări comerciale grele și este ideal pentru spațiile mai mici de curățare, cu o capacitate de 20 litri și o dimensiune compactă.

Aspirator pentru suprafete mari Truvox Valet Wide Area Vac

23,091.00 lei TVA inclus
Aspirator pentru suprafete mari Truvox Valet Wide Area Vac cu o cale de curatare de 70 cm, oferind o acoperire de 2,5 ori mai mare comparativ cu un aspirator tipic sau vertical. Puterea sa de curatare comerciala provine din motoarele duble de 1000 W, cu o eficienta dubla. Truvox Valet Wide Area Vac este un aspirator de praf, ideal pentru biserici, aeroporturi, centre de conferinte, hoteluri, centre sportive, magazine si alte spatii mari. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Aspirator profesional de praf si lichid Truvox Valet Aqua 55 HD

Prețul inițial a fost: 3,421.00 lei.Prețul curent este: 2,975.00 lei. TVA inclus
Aspirator profesional de praf si lichid TRUVOX Valet Aqua 55 HD este conceput pentru utilizări comerciale grele și este simplu și ușor de utilizat. Are o capacitate mai mare a rezervorului pentru spațiile de curățare de dimensiuni medii. Termen de livrare: pana la 30 zile.  

Aspirator profesional de praf si lichid Truvox Valet Aqua 75 IND

Prețul inițial a fost: 4,552.00 lei.Prețul curent este: 3,958.00 lei. TVA inclus
Aspirator profesional de praf si lichid Truvox Valet Aqua 75 IND cu o putere mare de aspirare. Rezervorul de 75 L il face ideal pentru utilizarea pe suprafete mari. Are 2 motoare pentru putere mare de aspirare in orice conditii. A fost conceput pentru a combina atât puterea, cât și durabilitatea. Rezervoarele sale din oțel inoxidabil nu se vor fisura, asigurând o durată lungă de viață operațională și fiabilitate. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Aspirator profesional de praf Truvox VTVe

Prețul inițial a fost: 833.00 lei.Prețul curent este: 750.00 lei. TVA inclus
TRUVOX VTVe  este un aspirator profesional de praf cu filtru HEPA. Acest aspirator este ideal pentru aziluri, birouri și facilități de educație. VTVe este proiectat pentru a fi compact și include perii si unelte pentru crăpături pentru o curățare îmbunătățită în zonele greu accesibile și restrânse.

Aspirator profesional de praf vertical Truvox Valet Battery Upright II

3,593.00 lei TVA inclus
TRUVOX Valet Upright II este un aspirator profesional vertical de praf cu perie rotativa si filtru Hepa. Ideal in locatii precum case de batrani, birouri, scoli si gradinite, in care alimentarea nu este usor accesibila sau utilizarea masinilor cu cablu prezinta un risc. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Aspirator profesional de praf vertical Truvox Valet Dual Motor Upright

Prețul inițial a fost: 3,403.00 lei.Prețul curent este: 3,063.00 lei. TVA inclus
Aspirator profesional de praf vertical Truvox Valet Dual Motor Upright este un aspirator comercial puternic, care indeparteaza particulele de praf de pana la 0,3 microni. Puterea sa de curatare comerciala provine de la motorul dublu de 800 de wati, permitand o productivitate ridicata si o curatare eficienta. Este ideal pentru utilizare in institutii medicale, educationale si de birou. Termen de livrare: pana la 30 zile.

Aspirator profesional injectie-extractie Truvox Hydromist Compact

Prețul inițial a fost: 11,008.00 lei.Prețul curent este: 9,572.00 lei. TVA inclus
Hydromist Compact (HC250) este o mașină de extracție cu pulverizare all-in-one pentru curățarea covoarelor și tapițeriei. Pentru toate echipamentele din oferta noastră se asigură:
  • garanție și service
  • postgaranție
  • training personal
  • consiliere în alegerea produsului și consumabilelor aferente
  • intervenție service în maxim 48 de ore!

Aspirator profesional injectie-extractie Truvox Hydromist Lite

Prețul inițial a fost: 3,808.00 lei.Prețul curent este: 3,311.00 lei. TVA inclus
Truvox Hydromist Lite este un extractor de nivel profesional pentru covoare și tapițerie, care oferă rezultate excepționale de curățare și o valoare excelentă pentru bani. Compact, manevrabil și cu comenzi independente de pulverizare și aspirare, acest extractor de covoare este ușor de utilizat și transportat. Fiind ușoară (10 kg când este goală) și ușor de transportat, această mașină de îngrijire a pardoselii este ideală pentru pub-uri si restaurante mici, cluburi, hoteluri, birouri, case de îngrijire sau spalatorii auto.  

Balsam de rufe Evans Search Fabric Conditioner 5 litri

70.00 lei TVA inclus
Balsam de rufe Evans Search Fabric Conditioner foarte parfumat cu dubla incapsulare, pentru a mentine tesaturile proaspete pentru mai mult timp. Reduce incarcarea electrostatica pentru materialele sintetice, lasa tesaturile de bumbac mai putin sifonate si mai usor de calcat.

Balsam de rufe Stardrops The Pink Stuff 32 spalari 960 ml

Prețul inițial a fost: 52.00 lei.Prețul curent este: 36.00 lei. TVA inclus
Balsam de rufe Stardrops The Pink Stuff 32 spalari 960 ml, cu aroma proaspata de rubarba, oferind improspatare de durata si facand ca tesaturile sa fie extraordinar de moi si pufoase.

Crema abraziva pentru curatarea suprafetelor Evans Cream Cleanser 500 ml

19.00 lei TVA inclus
Crema abraziva suprafete bucatarie Evans Cream Cleanser. Potrivit pentru toate suprafetele din bucatarii si bai cum ar fi: suprafete emailate, ceramica, inox, crom, etc.