Noutati

Dispensere si dozatoare Tork pentru igiena bailor la un click distanta pe hygiero.ro

sisteme tork de dispensere si dozatoare profesionale pentru bai

Tork este unul din brandurile de baza al portofoliului de produse comercializate de Hygiero.ro: dispensere si dozatoare dar si consumabilele aferente. Alegerea acestui furnizor nu a fost deloc dificila, pornind de la calitatea  produselor pana la implicarea companiei in procesul de informare si constientizare la nivel global in ceea ce priveste sanatatea prin igiena si sustenabilitatea afacerilor.

 Cateva cuvinte despre Tork

 Tork este lider mondial in igiena la locul de munca. Ofera produse profesionale de igiena pentru restaurante, institutii medicale, birouri, scoli si obiective industriale. Companie Suedeza, cu sediul la Stockholm, face parte din grupul ESSITY, un concern lider pe piata mondiala in domeniul curateniei ce include marci pe care le cunoastem cu totii: Tena, Tork, OBST, Leukoplast, Libero, Libresse, Lotus, Nosotras, Saba, Tempo, Vinda si Zewa.

In cei peste 50 de ani de activitate, Tork s-a preocupat continuu de dezvoltarea gamei de produse, de cresterea calitatii produsului final, a design-ului si functionalitatii acestuia, precum si de reducerea impactului aspura mediului.

Dispenserele si dozatoarele oferite astazi pe piata, poarta amprenta clara a stilului nordic, minimalist dar maxim functional, elegant, rezistent si durabil.

Cateva date statistice

 • Produsele se regasesc azi in peste 110 piete.
 • Tork livreaza anual cca 6,5 milioane dispensere
 • Pentru cercetarea de piata privind calitatea produselor sale, chestioneaza anual cca 27.000 de persoane
 • Are in jur de 200 de patente pentru produsele sale d eigiena profesionala, primite sau in curs de acordare.

Sustenabilitatea produselor profesionale de curatenie

 Tork si-a dezvoltat intreaga gama de produse in jurul conceptului „Viata durabila departe de casa”, pentru ca oamenii, in ziua de azi, isi petrec cea mai mare parte a vietii departe de casa, la locul de munca. Cum evolutia societatii moderne a generat o constientizare tot mai mare a necesitatii unei dezvoltari durabile, si Tork si-a adaptat standardele de productie acestui trend.

Astfel, utilizand produsele acestui brand, afacerea dvs nu beneficiaza doar de calitatea si eficienta acestora dar va ofera si instrumentele pentru imbunatatirea durabilitatii, minimizand deseurile si emisiile.

Produsele si solutiile Tork se incadreaza intr-un circuit circular, permitand un consum eficient si o minimizare a deseurilor si emisiilor de carbon.

Astazi, aproape 90% din ambalajele Tork sunt fabricate din resurse regenerabile, cum ar fi hartie sau carton, care sunt reciclabile. Restul de 10% folosesc ambalaje din plastic, cu dorinta de a folosi 30% plastic reciclat. Obiectivul Tork este de a ajunge la un procent de 100% ambalaje reciclabile pentru toate produsele pana in 2025.

Gama de produse Tork

 Hygiero.ro ofera in portofoliul sau de produse intreaga gama realizata de Tork.

Paleta de produse Tork graviteaza in jurul dispenserelor, dozatoarelor si consumabilelor aferente, destinate salilor de baie, si igienei in general.

Consumabilele Tork sunt structurate pe urmatoarele categorii principale de produse:

 • Lavete din hartie sau microfibra
 • Hartie igienica pliata sau rola cu derulare normala sau centrala.
 • Accesorii pentru baie: acoperitoare din hartie pentru colac WC, cosuri de gunoi, pungute igienice, solutii pentru curatarea colacului WC.
 • Prosoape de hartie pliate sau role
 • Servetele faciale sau de masa
 • Role de hartie industriala
 • Produse pentru ingienizarea si ingrijirea pielii
  • Sapun lichid, spuma sau antimicrobian
  • Lotiunie pentru maini si corp
 • Dezinfectanti sub forma de gel sau spuma
 • Odorizante

Dispenserele, la randul lor, cuprind mai multe categorii, clasificate functie de locatia si functionalitatea lor: dispensere de perete, de podea, mobile, cu senzor.

Toate produsele Tork, sunt bine documentate iar pentru cei ce au neclaritati in a face alegerea potrivita, consultantii nostri va pot pune la dispozitie toate informatiile. Documentatia acopera informatii legate de functionaliate, calitatea produselului, sustenabilitatea acestuia, eficienta si modul in care poate fi mentinut functional pe o perioada cat mai indelungata de timp.

Nu exista o solutie universal valabila pentru toti consumatorii. De aceea, alegerea pachetului de produse si solutii destinate igienizarii si dezinfectarii din spatiile afacerii dv, trebuie realizata personalizat. Datorita gamei variate de produse, este usor de creat pachete care sa raspunda necesitatilor dvs nu doar din punct de vedere functional ci si estetic si desigur, financiar.

Instrumentele de igiena in lupta cu COVID-19

 Provocarile pandemiei globale au adus nu doar nevoia modificarii standardelor de igena ci si modificarea prioritatilor in organizarea afacerilor si a locurilor de munca. Igiena nu mai poate fi  considerata o activitate colaterala ci una prioritara pentru toata lumea.

Tork si-a asumat rolul de educator al consumatorilor in privinta celor mai bune practici de igienizare si dezinfectare in contextul actual. Compania a dezvoltat kit-uri specifice de instrumente pentru imbunatatirea standardelor de igiena in:

 • Institutii medicale
 • Organizatii guvernamentale
 • Servicii de alimentatie
 • Spatii de productie
 • Magazine alimentare si farmacii
 • Cladiri de birouri
 • Zone destinate educatiei

Si nu numai.

Puteti solicita, functie de necesitatile dvs de informare si/sau organizare, materiale precum:

 • Instructiuni de igiena pentru redeschiderea afacerii in domeniul HoReCa;
 • Lista de verificare pentru curatarea toaletei;
 • Lista de verificare pentru dozator;
 • Etichete si instructiuni privind anumite operatiuni de igienizare la locul de munca;
 • Recomandari despre modalitati de reducere a contaminarii incrucisate

Etc.

afis cu instructiuni privind spalarea corecta a mainilor

Imagine: ex. Afis cu instructiuni pentru spalarea manilor ce poate fi descarcat si printat (Sursa: www.tork.ro)

 Responsabilitate colectiva

Crescand semnificativ cerintele de igiena atat pentru spatii si echipamente cat si pentru oamenii care le tranziteaza, au aparut standarde si proceduri noi, interdictii si atentionari care inainte erau specifice doar unor anumite locatii.

Desigur ca toate aceste preocupari noi nu mai sunt doar responsabilitatea proprietarului de spatiu, al angajatorului sau personalului responsabil cu curatenia, ci ele trebuiesc constientizate si insusite de catre toti cei ce beneficiaza de ele. Astfel ca instructiunile, recomandarile si explicatiile grafice puse la dispozitie de Tork, sunt de un real folos in procesul educarii personalului.

Dispensere si dozatoare Tork dar nu numai

Igiena, sanatatea si bunastarea sunt strans legate. Investind in igiena imbunatatita a afacerii dvs., aratati ca va pasa, vazand beneficiile unui personal mai sanatos, mai putin absent si al clientilor si vizitatorilor mai multumiti.

Produsele din gama Tork va ajuta sa ridicati standardele de igiena pentru toti si sa imbunatatiti bunastarea la locul de munca, mentinand totodata un consum eficient si avand grija de mediul inconjurator.

Hygiero.ro va sta la dispozitie atat cu produsele si materialele informative enumerate mai sus cat si cu personal calificat pregatit sa va ajute in alegerea pachetului de produse potrivit afacerii dvs. Folosirea unui singur furnizor pentru produsele de curatenie profesionala are multiple avanataje in gestionarea corecta a stocurilor, fluxurilor de numerar dar si a garantarii calitatii produselor achizitionate pe termen lung.