Smart Cleaning

Tipuri de detergent masina de spalat vase profesionale

detergenti si aditivi profesionali pentru spalarea vaselor

In oferta Hygiero.ro puteti gasi mai multe tipuri de detergent pentru masina de spalat vase. Majoritatea produselor, desigur, sunt dedicate exclusiv masinilor de spalat vase profesionale dar,  exista cateva produse ce pot fi utilizate si in gospodarii.

Detergent masina de spalat vase lichid

Detergentii profesionali pentru spalat vase sunt foarte concentrati. Ei trebuie diluati cu ajutorul pompelor de dozare tinand cont de instructiunile fiecaruia. Procentul de dilutie este marcat pe eticheta si trebuie respectat intocmai pentru a obtine un rezultat garantat la un consum optim.

Utilizarea lor este strict pentru spalarea mecanica a paharelor, veselei, tacamurilor si alte ustensile pentru bucatarii. Cum masinile de spalat vase industriale au capacitati foarte mari, nu veti gasi detergentii aferenti in sticlute de 500 sau 1000 ml. Bidoanele de detergenti din oferta noastra pot fi la 5 l, 10l, 12 l si 20l.

Aditiv lichid de clatire pentru masini automate de spalat vase profesionale

Aditivii de clatire au rolul de a indeparta urmarele de detergenti de pe vase. Deasemenea, acestia accelereaza procesul de clatire si usacre al acestora, fara a lasa pete. Sunt disponibili in bidoane de 5l sau 20 l iar eficienta lor este uiitoare. In general, se utilieaza intr-o dilutie de 0,1%.

Utilizarea lor este recomandata doar in masinile de spalat vase industriale, injectarea lor in proportia potrivita realizandu-se cu ajutorul sistemelor de dozare automate.

Detergent solid pentru masini de spalat vase

In oferta noastra veti putea gasi o singura varianta de detergent solid si aditiv solid pentru masini de spalat vase profesionale, ambele variante de la producatorul de renume mondial, Ecolab.

Tablete pentru spalat vase

Spre deosebire de ceilalti detergenti, tabletele pot fi utilizate si in masinile de spalat vase semiprofesionale. Este important sa cititi inainte eticheta produsului pentru a verifica aces aspect.

Oferte speciale detergenti

Intodeauna puteti gasi in magazinul nostru oferte speciale  “la pachet” de detergent + aditiv de clatire.

Toate produsele destinate procesuli de spalate al vaselor la masini automate, provin de la cele mai recunoscute firme producatoare din lume: Diversay, Clean & Clever, Evans Vanodine si Ecolab.